Siófok  18.3  •  18 kn       

Keszthely  16.9  •  9 kn       

Balatonfüred  18  •  14.8 kn       

Balatonboglár  18.1  •  19 kn       

Orfű  20  •  12 kn       

Velencei-tó  19.5  •  10.9 kn       

Tiszafüred  20  •  4.7 kn       

Mályi-tó  18  •  3.8 kn       

2024. május 28., kedd

BUÉK Regatta 2022.

BUÉK Regatta 2022.

Ez a cikk több mint egy éve frissült legutóbb. Elképzelhető, hogy a benne szereplő információk mára elavultak, vagy az esetleg megadott hivatkozások már nem működnek, vagy már más tartalomra mutatnak mint a megjelenés időpontjában.

A év utolsó napján a Pécsi tónál az OVE vitorláshajós telepen gyülekeztünk nyolcan, hogy az év utolsó magyarországi versenyével búcsúztassuk az óévet.

2022-es BUÉK Regatta
A év utolsó napján a Pécsi tónál az OVE vitorláshajós telepen gyülekeztünk nyolcan, hogy az év utolsó magyarországi versenyével búcsúztassuk az óévet. A nyugati szél nem volt ideális a rádióirányítású vitorlás hajómodellek versenyéhez, mivel így a partról irányító versenyzők mögül fújt. A parti terep, valamint az építmények és fák által keltett örvénylések, valamint a hirtelen kialakuló szélárnyékos területek nagymértékben megnehezítették a kormányosok dolgát. Hiába, az élethez kell egy kis szerencse (Varga Palit idézve Szerencsi) is. A jó hangulatú verseny hat futamosra sikeredett, melynek szüneteiben a versenyzők által hozott, a közösbe beadott sütemények, édesek, sósak, valamint a kétféle fasírozott, a felkínált italokkal rendesen fogyott. Néhny OVE tag kiegészülve Forrai Csabával, a 2022-évben utoljára megmártózott a Pécsi tó melegnek nem mondható vízében. Csaba, aki köztudottan a víz szerelmese és más versenyeken is mindenféle ürügyet találva megmártózik, a fürdőzés kedvéért még egy futamot ki is hagyott.

A kép a facebook OVE csoport oldalról átvéve.

Dr Csóka szintén kihagyta az utolsó futamot, de nem a fürdés kedvéért, hanem egy kis drónos filmezés kedvéért.
A részletes eredmények
Jó kis móka volt, jól éreztük magunkat, eredményhirdetés után Boldog Új Esztendőt kívánva jó érzéssel távoztunk.
Minden olvasómnak itt is békés egészségben töltött boldog új évet kívánok!

Mikulás Kupa 2022. Előző

Mikulás Kupa 2022.

2023. év első egyméteres versenye Következő

2023. év első egyméteres versenye