Siófok  0.3  •  1.4 kn       

Keszthely  0.9  •  2 kn       

Balatonfüred  -0.1  •  2 kn       

Balatonboglár  1.1  •  4.1 kn       

Orfű   •  4 kn       

Velencei-tó  2.2  •  2.7 kn       

Tiszafüred  2.1  •  6.3 kn       

Mályi-tó   •  3.1 kn       

2021. november 27., szombat

RG65 Open Szlovák Bajnokság

RG65 Open Szlovák Bajnokság

Maroknyi - 4 fős/ Forrai Csaba, Molnár Imre, Molnár Máté, Kunvári Sándor/- magyar csapattal részt vettünk a Szlovák Bajnokság aktuális fordulóján a Vivrat-i víztározón rendezett RG 65 hajóosztály versenyén.

Vendégszereplés Szlovákiában. Maroknyi - 4 fős/ Forrai Csaba, Molnár Imre, Molnár Máté, Kunvári Sándor/- magyar csapattal részt vettünk a Szlovák Bajnokság aktuális fordulóján a Vivrat-i víztározón rendezett RG 65 hajóosztály versenyén.
A verseny MMS rendszerben a régi olimpiai pályarendszerrel került lebonyolításra 26 résztvevővel. A délelőttöt remek idő, rekesztő napsütés, gyenge szél jellemezte. A szélerő miatt ebédig 3-3 futam került lebonyolításra. Vendéglátóink szarvas gulyással készültek. Az ebéd közben beálló szélcsend miatt elhúzódott a délutáni kezdés.
A negyedik futamra, amire kb. fél kettő környékén került sor, de több versenyzőtársammal együtt már a krajc bójánál lefújtuk volna a futamot, annyira nem volt szél, de főbíró tovább engedte így elég hosszú ideig tartott ez futam. Ezek után sem változott a szélerő, de következő három futamban azt lehet mondani, haladtak a hajók. Sajnos a váratlan szélcsendfoltok bosszantották a kapitányokat, amelyekből a továbbhaladás igen csak nagy türelmet kívánt a résztvevőktől. Az előzőekben leírt időjárás miatt 5 futamot teljesített a mezőny, az A-B csoportban.
A helyszín kifogástalan volt és szép volt.

A forduló dobogósai:
I.    Kunvári Sándor - DEMK - Százhalombatta - MO.
II.    Forrai Csaba - DEMK - Százhalombatta - MO.
III.    Kovács Péter - Szlovákia
Legjobb Ifjúsági: Molnár Máté - BP. - MO.

Köszönjük a versenyzési lehetőséget és a remek rendezést.
 

Tóth István Emlékverseny 2021. Előző

Tóth István Emlékverseny 2021.

RG65 Szlovák Kupa kassai forduló. Következő

RG65 Szlovák Kupa kassai forduló.