Siófok  3.9  •  0.9 kn       

Keszthely   •  6 kn       

Balatonfüred  3.9  •  0.9 kn       

Balatonboglár  2.1  •  6 kn       

Orfű   •  3 kn       

Velencei-tó  1.5  •  4.3 kn       

Tiszafüred  0.6  •  5 kn       

Mályi-tó  1.8  •  2.5 kn       

2021. február 28., vasárnap

Az F5-M is jól kezdődik a Pichlingen.

Ez a cikk több mint egy éve frissült legutóbb. Elképzelhető, hogy a benne szereplő információk mára elavultak, vagy az esetleg megadott hivatkozások már nem működnek, vagy már más tartalomra mutatnak mint a megjelenés időpontjában.

Ifj. Csóka a mai napot az élen fejezhette be.

Az F5-M is jól kezdődik a Pichlingen.

Az F5-M is jól kezdődik a Pichlingen.

Jó szélben indult a Pichlingersee-n az F5-M mezőnye. Tudni kell, hogy ez a verseny egyben az Európa Kupa Ausztriai fordulója is. Sajnos három futam után a szél elállt és a versenyzőknek várniuk kellet, hogy folytathassák a küzdelmeket. Hosszú idő eltelte után a szél feltámadt és jelentősen felerősödött.  A versenyben vezető ifj. Csóka Lászlónak ekkor a negyedik startban műszaki problémája akadt és korrekt módon jelezte azt a bíróknak. A technika azonban hirtelen megjavult és még így is harmadikként futott be a célba. Ezt az eredményt azonban a bírók a hiba bejelentése miatt nem fogadták el (megjegyzem, így szabályos). A magas pontszám azonban az ötödik futam után szerencsére kiesett, így a mai napot az élen fejezhette be.

Szépen kiegyensúlyozottan versenyzett Kiss Miklós és Horváth Zsolt is, így biztosítva az első tízben a helyüket a nap végén.

Reméljük, hogy a holnapi napon Forrai Csaba is erősíteni tud és felküzdi magát az első tízbe.

Ma este Ensdorfban a csónakházban vacsora közben hirdették ki a 2015. évi Európa Kupa sorozat eredményét, és adták át a díjakat. ifj Csóka László az előkelő II. helyezettnek járó kupát vehette át. Gratulálunk a szép eredményhez!

Nemzetközi dobogó magyar bronzérmessel Előző

Nemzetközi dobogó magyar bronzérmessel

Csattanós lett a vége! Következő

Csattanós lett a vége!