Siófok  6.1  •  14.5 kn       

Keszthely  6.9  •  11 kn       

Balatonfüred  5.8  •  17.4 kn       

Balatonboglár  5.7  •  16.2 kn       

Orfű  •  16 kn       

Velencei-tó  6.5  •  14.6 kn       

Tiszafüred  10.6  •  14.6 kn       

Mályi-tó  6.8  •  9.7 kn       

2024. április 23., kedd

Tudósítás a Pichlingersee Regattáról 1

Ez a cikk több mint egy éve frissült legutóbb. Elképzelhető, hogy a benne szereplő információk mára elavultak, vagy az esetleg megadott hivatkozások már nem működnek, vagy már más tartalomra mutatnak mint a megjelenés időpontjában.

A mai napon utaztak ki a holnaptól két napon át tartó F5-10 osztály Magyar résztvevői Országh Tibor és ifj. Csóka László.

Tudósítás a Pichlingersee Regattáról 1

Tudósítás a Pichlingersee Regatta eseményeiről 1.

A versenysorozat vasárnap elkezdődött. Az első két napon a Mini 40 osztály (RC trimaránok) versenyét rendezték, melyben nem voltak érdekeltek Magyar versenyzők.

A mai napon utaztak ki a holnaptól két napon át tartó F5-10 osztály Magyar résztvevői Országh Tibor és ifj. Csóka László. Telefonon jelezték, hogy szerencsésen kiérkeztek és elfoglalták a szállásukat.

Holnaptól már szoríthatunk nekik, hogy minél jobb eredmények szülessenek. Csupán emlékeztetőül jegyzem meg, hogy ifj. Csóka 2010-ben egyszer már megnyerte ennek az osztálynak a versenyét.

Ők ketten három kategóriában állnak rajthoz, a 10-esen kívül E és M verseny futamain is indulnak.

Szerdán indulnak a legnépesebb létszámmal nevezett F5-E verseny Magyar résztvevői. Ölbőről négyen Eredics, Hannos, Bódi és horváth, Százhalombattáról a két Forrai apa és fia, Pécsről Dr Bodnár, Nagy és Székely csatlakozik a már kint lévő két versenyzőhöz ifj Csókához és Országh Tiborhoz. Nekik csütörtökö és pénteken adatik meg, hogy összemérjék tudásukat és hajóikat az ellenfelekkel.

Szombaton és vasárnap rendezik az F5-M kategória futamait, amelyek egyben az Európa Kupa sorozat Ausztriai fordulója. Ezen a versenyen három Magyar versenyzőért izgulhatunk; a már említett két mai kiutazó ifj Csóka és Országh duóhoz csatlakozik Kiss Miklós.

Jó szelet kívánunk már most, a népes magyar mezőnynek!

Batta Kupa az osztály slágerversenye! Előző

Batta Kupa az osztály slágerversenye!

Pichling F5-10 első nap Következő

Pichling F5-10 első nap