Siófok  12.7  •  10.4 kn       

Keszthely  9.9  •  9 kn       

Balatonfüred  12.4  •  9.8 kn       

Balatonboglár  12.7  •  13.4 kn       

Orfű  11  •  8 kn       

Velencei-tó  12.9  •  9.9 kn       

Tiszafüred  12  •  9.5 kn       

Mályi-tó  11  •  6 kn       

2024. március 29., péntek

Egy új oldal: modellvitorlazas.hu

Ez a cikk több mint egy éve frissült legutóbb. Elképzelhető, hogy a benne szereplő információk mára elavultak, vagy az esetleg megadott hivatkozások már nem működnek, vagy már más tartalomra mutatnak mint a megjelenés időpontjában.

A napokban elindult a Compass legfrissebb oldala a modellvitorlazas.hu. A portál, a modellvitorlázók széles spektrumát szólítja meg, tájékoztatja, informálja.

Egy új oldal: modellvitorlazas.hu

Nem új a piacon a modellvitorlás hírportál, a legnépszerűbb hazai modellvitorlás osztálynak a Micro Magicnak szinte a kezdetektől van saját hivatalos oldala. A tradicionális osztályoknak itthon soha nem volt önálló oldaluk. Hosszú éveken keresztül, egészen 2011-ig működött az rcsailing.hu, amely nagyon népszerű modellvitorlás portál volt és kiszolgálta a többi működő hajóosztályt is. Két éve kezdte meg szolgáltatását a „Modellvitorlázás a magam kedvére” oldal, mely szintén átfogó képet próbál adni erről az érdekes és izgalmas vitorlás szakágról. A modellvitorlás klubok többségének van saját egyesületi oldala, ahol elsősorban a klubélet hírei jelennek meg. A most induló modellvitorlazas.hu elsősorban az rcsailing.hu megszűnésével jelentkező hiányt igyekszik pótolni, valamennyi modellvitorlázó otthonába bekopogtatva az elektronikus világháló segítségével.

A Compass magazinhoz, mint általános vitorlás hírportálhoz nyolc társoldal kapcsolódik, melyek közül a legfrissebb a héten elindított modellvitorlazas.hu. A Compass társoldalai általában rendezvénykommunikációs felületek, szakmai és klubregatták valamint versenysorozatok hivatalos oldalai. A modellvitorlazas.hu eltér a társoldalak koncepciójától, inkább a főoldalhoz, a Compass magazinhoz hasonlítható hírportál, a modellvitorlázók számára. Ugyanakkor ennél többet is nyújt, segíti a hazai modellvitorlás versenyrendszer működését, lehetővé teszi a versenyekre történő nevezést, közreadja a versenykiírásokat és a versenyeredményeket, közvetíti a modellvitorlás eseményeket. Az oldal fejlesztése folyamatos, hamarosan elérhető lesz a magyar versenyrendszer elfogadott hajóosztályainak és a modellvitorlás kluboknak a bemutatása. Lesz fórum és linktár valamint letölthető lesz a modellvitorlázás szinte minden fontos dokumentuma.

A tél még nem, de a Téli Kupa már véget ért (frissítve) Előző

A tél még nem, de a Téli Kupa már véget ért (frissítve)

Modellvitorlás Évadnyitó eredmények Következő

Modellvitorlás Évadnyitó eredmények